Spanje

Spanje is zonder enige twijfel één van de bekendste en meest populaire vakantielanden ter wereld. Van overal komen toeristen het hele jaar door naar dit zonnige land afgezakt om er te genieten aan de vele stranden, populaire bezienswaardigheden te bezoeken of te gaan winkelen in de verschillende grootsteden. Het mooie aan een vakantie in Spanje is daarbij dat het u vaak ook niet veel geld hoeft te kosten, in tegendeel. Tegenwoordig is het uitermate goedkoop mogelijk om naar Spanje te vliegen. Afhankelijk van de periode in het jaar en de luchtvaartmaatschappij van uw keuze kunt u reeds naar dit zuiderse land vliegen voor een kostprijs van slechts enkele tientallen euro’s. Bent u ook van plan om een vakantie naar Spanje te boeken? Twijfel dan niet langer en ontdek in dit artikel alles over goedkoop vliegen naar Spanje.

Goedkoop vliegen naar de populairste Spaanse steden

goedkoop vliegen naar spanjeSteden als Barcelona, Madrid, Malaga, Valencia en Sevilla zijn stuk voor stuk het bezoeken meer dan waard. Deze steden combineren eigenlijk niet het beste van twee, maar wel van drie werelden. U kunt in deze steden bijvoorbeeld naar hartenlust shoppen, maar u vindt er ook heel wat bezienswaardigheden terug en het is natuurlijk ook mogelijk om er tijdens de zomermaanden te genieten van de heerlijk stralende zon. Een bezoekje aan deze steden hoeft u overigens niet veel geld te kosten. In tegendeel zelfs, vliegen is tegenwoordig vaak veel goedkoper dan bijvoorbeeld met de auto of zelfs met de trein op vakantie gaan. Veel hangt wel af van de maatschappij waarbij u boekt alsook van de periode in het jaar. Door buiten het seizoen naar Spanje te vliegen kunt u als vanzelfsprekend nog wat extra geld besparen. Hoe dan ook, goedkoop vliegen naar Spanje is tegenwoordig absoluut geen enkel probleem meer.

Goedkoop vliegen naar verschillende Spaanse luchthavens

Het spreekt voor zich dat de kostprijs van uw vliegvakantie ook sterk afhankelijk kan zijn van de door u gekozen bestemming. Hoe verder u vliegt, hoe meer u doorgaans moet betalen. Daarnaast kunnen de prijzen die de luchthavens zelf aanrekenen ook wel eens verschillen. Hoe dan ook, indien u van plan bent om naar één van de belangrijkste Spaanse steden te vliegen is het vaak interessant om te vliegen op de luchthavens El Prat de Llobregat (Barcelona), Madrid-Barajas, Sevilla-San Pablo of Valencia Airport. Deze luchthavens beschikken over verbindingen met de belangrijkste Europese steden en worden zowel rechtstreeks als met tussenlandingen aangevlogen. Door op het gepaste ogenblik uw ticket naar één van deze luchthavens te boeken kunt u echt zeer goedkoop naar Spanje vliegen.

Interessante bezienswaardigheden in Spanje

Tijdens uw verblijf in Spanje kunt u er voor kiezen om enkele mooie bezienswaardigheden mee te pikken. Op historisch vlak beschikt Spanje eerder over een beperkt aanbod aan mogelijkheden, maar er zijn wel heel veel moderne bezienswaardigheden terug te vinden. Zeker in de hoofdstad Madrid met bijvoorbeeld Het Koninklijk Paleis, Estadio Santiago Bernabéu, Plaza Mayor en natuurlijk er is ook het Parque del Buen Retiro. Tel daarbij het Zoo Aquarium op voor kinderen en u heeft ruim voldoende redenen om even kennis te maken met deze populaire bezienswaardigheden van Spanje.