Nador

Heel veel steden in Marokko genieten slechts een beperkte bekendheid. Dat wil echter niet zeggen dat ze het ontdekken niet waard zijn, in tegendeel. Neem nu bijvoorbeeld Nador. Dit is een kleine, maar gemoedelijke Marokkaanse stad die beschikt over een eigen internationale luchthaven. Nador is gelegen aan de kust waardoor het tijdens de zomer erg veel mensen aantrekt die op zoek zijn naar een plaats om hun vakantie op een rustige manier door te brengen. Veel Marokkanen komen tijdens de zomer terug naar hun geboorteland en brengen hun vakantie door in onder andere Nador samen met hun gezin. De stad heeft door de jaren heen erg veel inspanningen gedaan om ook het gewone toerisme op gang te trekken, maar deze blijft vooralsnog grotendeels uit. Hoe dan ook, wanneer u op zoek bent naar een zonnige vakantiebestemming in Marokko en u tijdens uw vakantie graag wil genieten van de nodige rust en ontspanning, dan is Nador misschien wel iets voor u!

Nador Aroui International Airport

Zoals in de inleiding van dit artikel reeds aangegeven beschikt Nador over een eigen internationale luchthaven. Deze luchthaven noemt Nador Aroui International Airport en is gelegen op een afstand van zo’n kleine 20 kilometer van het stadscentrum. Het is opvallend dat er de laatste jaren zoveel werd geïnvesteerd in het uitbreiden van het aanbod aan vluchten. Tegenwoordig biedt de luchthaven verbindingen aan met tal van belangrijke Europese steden waaronder ook Amsterdam en Brussel. Daarnaast spreekt het voor zich dat het mogelijk is om vanaf de luchthaven voordelige vluchten te boeken naar andere regio’s en steden in Marokko. De luchthaven is vrij klein, want beschikt slechts over één terminal en één start- en landingsbaan. Dit zorgt er wel steeds voor dat er een gemoedelijke sfeer hangt die in schril contrast staat met de luchthaven van bijvoorbeeld Marrakesh. Goedkoop naar Nador vliegen is in ieder geval zeker en vast mogelijk wanneer u een vlucht boekt naar de luchthaven Nador Aroui International Airport.

Goedkoop een vlucht naar Nador boeken

goedkoop vliegen naar NadorHeeft u wel interesse in een goedkope vlucht naar Nador? In dat geval hebben we enkele interessante tips voor u waar u rekening mee kunt houden. Neem nu bijvoorbeeld de periode waarin u het vliegticket boekt. Wanneer u deze tijdens de drukke zomermaanden boekt is het bijvoorbeeld niet meer dan logisch dat dit een invloed heeft op het prijskaartje van het ticket. Dan ligt de prijs altijd een flink stuk hoger dan wanneer u het vliegticket boekt buiten het hoogseizoen. Daarnaast vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen naar deze luchthaven. Er wordt daarbij gebruik gemaakt van zowel rechtstreekse als niet rechtstreekse vluchten. De kostprijs van de vlucht kan ook van het vluchtschema afhankelijk zijn net als van de maatschappij in kwestie. Door al deze verschillende zaken grondig te vergelijken zorgt u er voor dat u steeds zo goedkoop mogelijk naar Nador in Marokko kunt vliegen. Goedkoop naar Nador vliegen is dus zeker en vast geen probleem als u rekening houdt met de tips uit dit artikel.